fredag den 4. april 2014

De tre smukke søskende

Så gik der endnu en måned, og de tre søskende er ved at være ovre første fældning. De har fået kraftige flotte farver. Det er sødt at se hvordan både mor og far stadig spiller en stor rolle i deres liv. Isak er meget glad for far, og mor holder øje når ungerne er ude at lege. Merle er meget mild og Ragna er opsøgende. Alle tre finder sig stadig i at jeg tager mine fingre hen til dem, og hvis de ikke selv gider at gå ind efter endt legetid kan jeg "plukke dem" og sætte dem ind i volieren.

Det går fint med flokken i øvrigt. Hannerne er rigtig kommet i forårshumør og hunnerne leder efter ynglesteder. Der kommer dog ikke kasser op lige foreløbig. De voksne hanner viser stor interesse for Ragna og Merle som nu er ved at være kønsmodne, selvom de ikke er gamle nok til at blive forældre endnu. Det er godt at have noget at glæde sig til.

Holly er begyndt at komme jævnligt på besøg i fugleværelset, men hun kan vist bedst lide at være inde i stuen sammen med Foldgast. Det er så nemt med hende, hun hopper bare op på mit hoved når det er tid til at gå ind.



Ragna, Merle og Isak



Ragna og Isak



Holly hilser på Ragna



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.