torsdag den 11. september 2014

Venter på yngletid

Der er amoriner i luften hos flere af mine undulater. Jeg kunne godt sætte Kraka og Kompis i ynglebur, men vil helst vente på at Merle bliver gammel nok så hun kan sættes sammen med Thomas. Chaka og Isak er stormende forelskede og pusser og nusser hinanden konstant. Isak mangler dog også lige det sidste for at være gammel nok til at yngle, og jeg ved ikke om jeg tør prøve at lade Chaka yngle igen. Hun prøvede for et par år siden men kunne ikke finde ud af at passe babyerne, ligesom sin mor Bella. Hvis de skal have lov er jeg nødt til at have en backup-plan, det vil sige et andet ynglepar som kan hjælpe hvis det går galt igen.





Siden sidst har jeg valgt at lade Holly flytte sammen med flokken i volieren. Det går rigtig godt og hun nyder at have lidt mere aktivitet og et større bur samt udeplads at lege på. Hun er stadig flink til at komme hen at hilse på mig når jeg er inde i fugleværelset. Nogle gange spiller hun lige lidt kostbar, men hun svarer mig efter et stykke tid. Det er ret sødt. Hun er blevet gode venner med Amigo, men hun foretrækker stadig Foldgast når han kommer på besøg. Han er jo en ældre herre og jeg har vurderet at de begge fungerer bedst hver for sig det meste af tiden og så med noget kvalitetstid i passende mængder. Han bliver stresset af for meget aktivitet omkring sig og hun keder sig med for lidt.





Og ellers bliver der bare leget og hygget på kryds og tværs. Det har været en god stabil periode uden sygdom eller andre problemer.





Nåe ja, lidt brokkeri mellem to søstre skal der også være plads til. Heldigvis slås de kun for sjov.