onsdag den 25. september 2013

Dronning Holly

Så gik den første måned med Holly. Det har bare været et lykketræf for mig og ikke mindst Foldgast. Holly kender nu alle hjørnerne i stuen og hun er en fantastisk flyver. Som tiden er gået er hun blevet mere og mere interesseret i at sidde på Foldgast´s bur og snakke med ham gennem tremmerne. Interessen er gensidig, men det er kærlighed på afstand indtil videre, da Foldgast ikke flyver så godt længere, og hurtigt bliver overvældet af Holly´s gå-på-mod. Så de er ude på skift, og besøger hinanden under opsyn.

De bor i hvert sit bur, tæt ved siden af hinanden. Jeg har observeret, at når jeg forlader rummet og de ikke tror jeg kigger - så sidder de så tæt de kan komme og snakker sammen. Forleden sagde Foldgast "Lil Filippa" til Holly. Holly ligner Foldgast´s første "kone", så han tror måske Filippa er kommet tilbage. Uanset hvad er de i hvert fald meget glade for hinanden, og det er det vigtigste for mig.

Holly er heldigvis også stadig interesseret i mig, og jeg nyder hendes skøre påfund. Hun er en charmerende dame med stor selvtillid, og hun bringer mange smil frem på læben. Der er ingen tvivl om at hun er blevet dronning herhjemme.


Holly i stuen sammen med Foldgast


Holly på besøg hos flokken inde i fugleværelset