søndag den 23. december 2012

Glædelig jul og godt nytår

Så er de sidste to unger hoppet ud af kassen. De to ældste er flyttet hjemmefra og i løbet af den næste uge flytter de sidste. Indtil da øver de sig i at spise og flyve, og den mindste putter stadig hos mor i kassen om natten. Donut er gået i gang med at lægge æg til 2. kuld. Indtil videre er der liv i to af æggene.

Jeg tager ikke imod nye reservationer til 2. kuld, da ventelisten allerede er fyldt op.




tirsdag den 11. december 2012

Alle ungerne er blevet reserveret

Så er alle ungerne blevet reserveret. Fra næste uge begynder de at flytte hjemmefra. I mellemtiden hygger vi i stuen og øver flyvning og spisning. Og der er også tid til en lille lur.



torsdag den 6. december 2012

Reservation

De to ældste unger har nu været et smut ude af kassen. De putter dog stadig med de små i kassen om natten. Jeg er begyndt at sætte navne på dem der er reserverede. Det går efter tur på ventelisten kombineret med en vurdering af hvilke unger der vil passe bedst i hvilke hjem. Det er et større puslespil som skal passe sammen med ønske om farve og køn samt eventuelle artsfæller. Men det plejer at gå op så alle bliver glade. Indtil videre er de to ældste blevet reserveret. Så snart jeg kender kønnene på de sidste, kan disse også fordeles.




tirsdag den 4. december 2012

Alt vel i redekassen

Ungerne trives og er ved at have fjer allesammen. I dag er den ældste 30 dage gammel og er begyndt at kigge ud af hullet. Så den hopper nok snart ud af kassen. Kønnene på de tre mindste er stadig et mysterium, men om et par dage begynder jeg at have en idé om hvor mange hanner og hunner det er blevet til. Ventelisten til hanner er lukket i øjeblikket, da jeg regner med der også gemmer sig et par tøser i kuldet.

Se flere billeder af ungerne under "Donut og Ibsen´s unger".