mandag den 30. juli 2012

Venter på at blive hentet

Der bliver rigtig hygget om ungerne i disse dage. Jeg gør en del ud af at få dem godt fortrolige inden de skal flyve hjemmefra. I denne uge bliver ungerne hentet, med et par dages mellemrum. Unge nummer et er nu også blevet reserveret, så der er meldt hus forbi i forhold til reservation af unger det næste stykke tid.

søndag den 29. juli 2012

Unge nummer et er til salg

Unge nummer et - dobbeltfaktor australskbroget himmelblå hun - mangler et godt hjem sammen med andre undulater. Hun er en sød nysgerrig ung dame med hvid krop og en smuk tyrkis farve over halestykket. Kommer gerne på hånden når hun vil ud at lege. Hun fyldte 42 dage i går og er klar til at flyve hjemmefra så snart jeg har fundet det rette sted til hende.


mandag den 23. juli 2012

Så er der kommet tre unger på pind

Alle ungerne er hoppet ud af kassen og de tre største har fundet op på en pind. Inden længe flytter den første hjemmefra.

lørdag den 14. juli 2012

Kuk kuk

Om ganske få dage begynder ungerne at hoppe ud af kassen. Så går der fjorten dage til de har lært at spise selv og så er det tid til at flyve hjemmefra. Det går alt for stærkt synes jeg...

mandag den 2. juli 2012

Alle mand hos fotografen

Jeg syntes lige vi skulle have et lille gruppebillede af hele kuldet. Der bliver mange brogede denne gang, og kun en i grøn serie ser det ud til. Jeg begynder snart at tage billeder af de enkelte unger og lægger dem i en selvstændig mappe hvor man kan se dem: http://redekassen.blogspot.dk/p/billeder-af-ungerne_05.html.