torsdag den 31. maj 2012

Tipper flytter hjemmefra

Så kom den store dag hvor unge nummer et flyttede hjemmefra. Han har fået navnet Tipper og er flyttet hjem til Mikala og Mynte. Jeg er sikker på han får et godt fugleliv. I morgen bliver Tippers lillebror afhentet. Det glæder han sig til. Her på billedet tog de to drenge afsked.

lørdag den 19. maj 2012

Lucky flytter ind

Forleden aften ringede min faster midt i aftensmaden. "Hjæææælp, Silke har fanget en undulat ude i gården, hvad skal jeg gøre?" Silke er min fasters kat, og den har tidligere fremvist sine fangster for min faster. Nogle heldigere og mere levende end andre. Jeg sprang fluks op på cyklen med et transportbur og et lille tæppe under armen. Min faster holdt undulaten i sine hænder indtil jeg kom. Lucky, som vi døbte ham, var heldig. Han lever og mangler ikke så meget som en fjer. Hvis vi finder hans ejer, kommer han hjem igen, og ellers bor Lucky hos mig hvor han er ved at falde til i flokken.







mandag den 7. maj 2012

Nye grene

I går var det store-rengøringsdag i volieren. Fuglene fik nye æblegrene at muntre sig med. Da jeg kom ind i morges duftede der af æbler i hele værelset, og alle knopper og blade var allerede blevet pillet af og det meste af barken ligeså.


















lørdag den 5. maj 2012

Flere farver



Så begynder jeg for alvor at kunne gætte på farver og varieteter. Alle ungerne bliver forskellige. Der er tre i blå serie og to i grøn serie. Jeg lægger billeder af de enkelte unger ind under "Unger i redekassen". Jeg opretter også et galleri med blandede billeder af ungerne. Galleriet hedder "Billeder af ungerne".

torsdag den 3. maj 2012



Alle mand i kassen. De to ældste er i den blå serie. Nummer tre er i grøn serie. Alle ungerne trives og er begyndt at sige hyggelyde når de ligger og putter med deres mor. Yellow er en god far som spiser på livet løs og fodrer sin kone og børn efter alle kunstens regler.